Σχεδιασμός & Κατασκευή Responsive Ιστοσελίδων & Ηλεκτρονικών Καταστημάτων

Ο Σχεδιασμός και η Κατασκευή Ιστοσελίδων ή ενός  Ηλεκτρονικού Καταστήματος είναι το πρώτο αλλά και το πιο βασικό βήμα για την προβολή της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο.
Η Just in Time έχει σχεδιάσει με επιτυχία πάνω από 1000 έργα με προσοχή στην λεπτομέρεια και ακολουθώντας συγκεκριμένα βήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις απαιτήσεις του κάθε έργου.

Σχεδιάζουμε Responsive Ιστοσελίδες και Ηλεκτρονικά Καταστήματα γιατί είναι το απαραίτητο εργαλείο για την πλήρη προσέλκυση των πελατών σας

“ Τώρα, περισσότερο από ποτέ, σχεδιάζουμε το έργο να προορίζεται να είναι ορατό κατά μήκος διαφορετικών εμπειριών. Ο responsive σχεδιασμός ιστοσελίδων μας προσφέρει μια βέλτιστη πρακτική,  που μας επιτρέπει να δημιουργούμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία στον χρήστη σε κάθε συσκευή. ”

Τι είναι το Responsive Web Design;

Ο όρος Responsive Web Design μεταφράζεται και σαν συμβατός, ανταποκρίσιμος σχεδιασμός. Με απλά λόγια θα το ορίζαμε στο διαδίκτυο, σαν την διαδικασία σχεδιασμού και κατασκευής ιστοσελίδων που προσαρμόζεται δυναμικά σε κάθε διάσταση και προσανατολισμό οθόνης, με σκοπό την καλύτερη δυνατή πλοήγηση των χρηστών. Στην ουσία οι ιστοσελίδες προσαρμόζονται αυτόματα με βάση την ανάλυση οθόνης του χρήστη ανεξάρτητα συσκευής.

Γιατί η ιστοσελίδα μου πρέπει να είναι responsive;

Η αύξηση της χρήσης κινητών συσκευών είναι ραγδαία.
Το 2016 καταγράφηκε σαν η πρώτη χρονιά που οι αναζητήσεις μέσω κινητών συσκευών ξεπέρασαν αυτές που γίνονται μέσω desktop και η τάση αυτή αναμένεται να συνεχίσει με αυξητική πρόοδο.

Μερικά χρήσιμα Στατιστικά στοιχεία:

hero-overview-new Το 74% των Ελλήνων χρηστών έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο.
hero-overview-new Το 95% συνδέονται μέσω κινητών συσκευών.
hero-overview-new Το 87% συνδέεται σε καθημερινή βάση.
hero-overview-new Χρησιμοποιούν κατά μέσω όρο 2,3 συσκευές για να πλοηγηθούν στο διαδίκτυο. Δηλαδή κάθε Έλληνας έχει 2 + συσκευές για την πλοήγησή του όπως tablets, smartphones, smart tvs, κονσόλες παιχνιδιών κλπ.
hero-overview-new Παγκοσμίως οι χρήστες των κινητών συσκευών έχουν φτάσει στο τρομακτικό ποσοστό του 70%.

Είναι εύλογο λοιπόν, πως εκατομμύρια οθόνες είναι έτοιμες να μας υποδεχθούν και είναι σαφές πως η λύση είναι να αποκτήσετε responsive ιστοσελίδες ή  ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που να λειτουργεί σωστά σε όλου του τύπου συσκευές με προτεραιότητα στις κινητές.

Τι συσκευές χρησιμοποιούν οι χρήστες;

Mobile phone (basic mobile phone + smartphone)
Computer (Desktop, Laptop and Netbook combined)
Tablet

Μερικοί ακόμα λόγοι για να έχετε Responsive ιστοσελίδες ή ηλεκτρονικό κατάστημα

 • Εξοικονόμηση Χρόνου & Κόστους

  Παραδοσιακά όποια επιχείρηση είχε Ιστοσελίδα ή Ηλεκτρονικό Κατάστημα και ήθελε να στοχεύσει σε πελάτες που χρησιμοποιούν κινητές συσκευές έπρεπε να σχεδιάσει αποκλειστικά μια έκδοση του ιστότοπου. Αυτό αποδείχτηκε χρονοβόρο με υψηλά κοστολόγια Συντήρησης & Διαχείρισης για τις διαφορετικές πλατφόρμες. Με το Responsive Web Design σας παρέχουμε μόνο μια κεντρική πλατφόρμα διαχείρισης για όλες τις συσκευές (Desktop, Laptop, Tablet & Smart Phones) η οποία εξοικονομεί από την επιχείρηση σας πολύ χρόνο και έξοδα.

 • Αύξηση Πωλήσεων & Μετατροπών

  Το Responsive Web Design κάνει μια ιστοσελίδα ή ένα ηλεκτρονικό κατάστημα να είναι γρήγορο και να δείχνει καθαρό, μοντέρνο και εύκολο στην πλοήγηση του με αποτέλεσμα να δημιουργεί ικανοποίηση στον επισκέπτη χτίζοντας εμπιστοσύνη η οποία τελικά δημιουργεί πωλήσεις. Καθώς οι online αγορές αυξάνονται ραγδαία από τις κινητές συσκευές (Smart Phones) και τα Tablets το Responsive Web Design δίνει την μέγιστη απόδοση καθώς όλες οι πληροφορίες προσαρμόζονται στην συσκευή του επισκέπτη για να μπορεί να ολοκληρώσει την αγορά του ή κάποιας άλλης αξιόλογης ενέργειας με μεγάλη ευκολία.

 • Ποιότητα Εμπειρίας Πελατών

  Όταν κάνετε περιήγηση σε μια Responsive Ιστοσελίδα ή ένα Ηλεκτρονικό Κατάστημα με ένα κινητό τηλέφωνο δεν χρειάζεται να χάνετε χρόνο με το να ζουμάρετε για να προσαρμόσετε το περιεχόμενο στα μέτρα σας. Ο ιστότοπος αυτόματα προσαρμόζεται στην οθόνη σας. Αυτή η ευκολία πλοήγησης και ανάγνωσης βελτιώνει δραστικά την χρησιμότητα του ιστότοπου και την εμπειρία του δυνητικού σας πελάτη. Σύμφωνα με την Google το 61% των επισκεπτών εγκαταλείπει τον ιστότοπο αν δεν μπορεί να τον διαβάσει ή να πλοηγηθεί εύκολα. Με το Responsive Web Design εξασφαλίζετε υψηλή ποιότητα στην εμπειρία πλοήγησης και ανάγνωσης σε κάθε δυνητικό πελάτη από οποιαδήποτε συσκευή σας επισκέπτεται.

 • Ενσωμάτωση Analytics & Reporting

  Πρέπει να έχετε έναν μοναδικό Responsive ιστότοπο είτε είναι ιστοσελίδες παρουσίασης είτε είναι ένα ηλεκτρονικό κατάστημα για να μην χρειάζεται πλέον να παρακολουθείτε εξειδικευμένα στατιστικά όπως διαδρομές επισκεπτών, μονοπάτια μετατροπών, κανάλια και ανακατευθύνσεις από διαφορετικές πλατφόρμες. Εργαλεία στατιστικών όπως το Google Analytics είναι απόλυτα βελτιστοποιημένα με όλους τους Responsive ιστότοπους για την συλλογή και διαχείριση στατιστικών από διαφορετικές συσκευές. Όλα τα δεδομένα, σας παρέχονται σε μια μόνο Responsive αναφορά κάνοντας πιο εύκολη την παρακολούθηση και την ανάλυση για την επιχείρηση σας.

 • Υψηλότερη Κατάταξη στην Google

  Τον Απρίλιο του 2015 η Google ανακοίνωσε επίσημα ότι το Responsive Web Design για τον σχεδιασμό και την κατασκευή Ιστοσελίδων και Ηλεκτρονικών Καταστημάτων θα επηρεάσει την κατάταξη τους στα αποτελέσματα αναζήτησης. Η προσαρμογή και η μετάβαση σε Responsive Web Design είναι απαραίτητη για την Google καθώς ο στόχος της είναι να οργανώσει όλη την πληροφορία του κόσμου προσβάσιμη από όλους και από όλες τις συσκευές. Και αυτό ακριβώς προσφέρει το Responsive Web Design. Ένα καθαρό και φιλικό περιβάλλον για τον χρήστη και για κάθε συσκευή.

Συνεργαστείτε με τους ειδικούς

Από το 2014 είμαστε επίσημοι πιστοποιημένοι Premier συνεργάτες της Google.
Έχουμε άριστη τεχνική κατάρτιση και εφαρμόζουμε τις βέλτιστες πρακτικές στον responsive σχεδιασμό εξασφαλίζοντας για την επιχείρηση σας το μέγιστο αποτέλεσμα.

Ζητήστε Τώρα μια Δωρεάν Πρόταση

Συμπληρώστε το ερωτηματολόγιο σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησής σας, η ομάδα μας θα σας βοηθήσει να ορίσετε τους στόχους σας, να προσδιορίσετε ευκαιρίες και να σας συμβουλεύσει σχετικά με τους προϋπολογισμούς.

Επιλεγμένα Έργα μας

Slide final-floraison Slide ikaros-final Slide beat-final Slide beat-final delta-final Slide dual-final Slide frontistiria-final Slide genikipanelladiki-final Slide glutenet-final Slide ready2hire-final Slide unixfor-final Slide 18300-final Slide katsarou-final othones

Τι είπαν για εμάς

Vangelis Brain
Vangelis Brain
11:54 05 May 20
Εξαιρετικοί επαγγελματίες, άμεσοι με στοχευμένες λύσεις και μετρήσιμα αποτελέσματα.read more
Liza Zairi
Liza Zairi
15:00 02 Feb 20
Επαγγελματίες πολλά χρόνια εμπειρία στον κλάδο τους .Τους συνιστώ ανεπιφύλακτα.read more
Nikos Papadakis
Nikos Papadakis
11:16 12 Jun 19
Σοβαροί, έμπειροι και επαγγελματίες
nikos granitsas
nikos granitsas
16:16 02 Dec 18
Professional and efficient
Argiris Giannatos
Argiris Giannatos
14:08 16 May 18
Πολυ καλη ομαδα. Εξαιρετικες υπηρεσιες ιντερνετread more
Vangelis Dafnomilis
Vangelis Dafnomilis
09:21 08 Apr 18
Υψηλή τεχνογνωσία, εφαρμογή τελευταίων βέλτιστων πρακτικών και συνέπεια με το καλύτερο αποτέλεσμα.read more
DIONISIS GIATRAS
DIONISIS GIATRAS
11:26 08 Jan 18
Με απλά λόγια επαγγελματίες
Σοφία Ζύρμπα
Σοφία Ζύρμπα
09:31 24 Nov 16
Η συνεργασία μας με την ομάδα της JIT υπήρξε από την αρχή εξαιρετική! Οι άνθρωποι της JIT κατανόησαν πλήρως τις ανάγκες μας και κυριολεκτικά "απογείωσαν" την ιστοσελίδα μας στις μηχανές αναζήτησης αναβαθμίζοντας την κοινωνική μας εικόνα. Είναι πάντα δίπλα μας για να μας βοηθήσουν στην υλοποίηση κάθε ιδέας και κάθε ενέργειας, πάντα με την καλύτερη ποιότητα στις καλύτερες τιμές της αγοράς.read more
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
makridakis.vassilis makridakis.vassilis
12:40 23 Nov 16
Η συνεργασία μας με τη JIT είναι πολύ καλή σε όλα τα επίπεδα. Έχουμε συνεχή υποστήριξη στις τροποποιήσεις και αλλαγές στο site μας και άμεση ενημέρωση για την απόδοση των διαφημιστικών μας κινήσεων. Οι εκπρόσωποί της είναι πάντα πρόθυμοι για συζήτηση με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης κάθε μας κίνησης που αφορά στην προβολή της επιχείρησής μας στο διαδίκτυο.read more
Marina Kountouri
Marina Kountouri
09:56 21 Nov 16
Excellent partner always available to solve any kind of problem!
Nicky Gounda
Nicky Gounda
16:34 18 Nov 16
Amazing support, customized solutions, great people
Odesus SA Odesus SA
Odesus SA Odesus SA
07:44 18 Nov 16
Συνεργαζόμαστε με την Just in Time εδώ και 2 χρόνια. Μας υποστηρίζει σε θέματα διαφήμισης Google AdWords.Η επικοινωνία και το ενδιαφέρον για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας έχει αυξηθεί.Είμαστε ικανοποιημένοι και την συστήνουμε ανεπιφύλακτα.Επιπροσθέτως ο χρόνος απόκρισης σε ερωτήματα είναι εξαιρετικά γρήγορος και με άμεσα αποτελέσματα.read more
Angelos kalavrias
Angelos kalavrias
20:21 17 Nov 16
Η συνεργασία με το team της JIT είναι άψογο απο πλευράς επαγγελματισμού καθώς και φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο. Το μεγάλο ατού της εταιρίας είναι η επίσημη συνεργασία με την google και σε συνεργασία με τις κατάλληλες λέξεις κλειδιά που υπάρχουν στα site του καθενός, προωθούνται σε σύντομο διάστημα προς την κορυφή.read more
Next Reviews Write a review

Κάντε έλεγχο αν οι ιστοσελίδες σας είναι φιλικές σε κινητές συσκευές
Κάντε Έλεγχο Εδώ